4-gangen diner van verrassende aspergecreatie’s gecombineerd met Brabantse streekproducten

Onze keukenbrigade bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een uitgebreid kwalitatief diner midden in de natuur. Ons team van koks staat dit jaar onder leiding van Frank Scheepers van Cooks for You. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft Baremans Wynkopery een mooie selectie van verschillende wijnen voor u samengesteld die naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Reserveer een mooi plekje aan de aspergebedden waar u in ons sfeervolle openlucht restaurant geniet van een voortreffelijk 4-gangen diner bereid met de asperges die ’s ochtends vers zijn gestoken. Laat u verwennen door de mooie en verrassende aspergecreatie’s van onze koks. Het restaurant is voor het diner geopend van 18.00 tot 23.00 uur. De prijs bedraagt € 48,50 p.p.

Het is mogelijk om voorafgaand aan het diner een rondleiding te krijgen te zien hoe de asperges gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst. De rondleiding start om 18.00 uur.

RESERVEER HIER