Laat u meenemen in de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit verschillende keukens

Ook dit jaar zullen een aantal bekende sterrenkoks met hun voltallige keukenbrigade koken tijdens Asperges op de Velden. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling van de diverse (sterren)restaurants. In voorgaande jaren hebben onze gasten kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes van sterrenrestaurants Wiesen en Avant-Garde en 2-sterrenrestaurants De Lindehof en De Treeswijkhoeve. Naast diverse sterrenkoks wordt ook een podium geboden aan toonaangevende restaurants uit de regio. Het aantal amuse en gangen en bijhorende verkoopprijzen van de diners verschillen per top-chef dag. Om een idee te krijgen, bekijk HIER het programma van 2017. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft Baremans Wynkopery een mooie selectie van verschillende wijnen voor u samengesteld die naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

RESERVEREN

Het is momenteel nog niet mogelijk om online te reserveren voor 2018. Voor meer informatie, specifieke wensen of reserveringen kunt u contact opnemen met de organisatie via info@aspergesopdevelden.nl of via 06-28101638.