Laat u meenemen in de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit verschillende keukens

Net als voorgaande jaren zullen bekende sterrenkoks uit de regio weer met hun team komen koken in ons restaurant. Deze editie kent een absolute primeur door de bijdrage van sterrenrestaurants Zarzo en Tribeca. Daarnaast vormt Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals toprestaurants zoals Lugar uit Waalre en Truffelaer uit Veldhoven. Deze lijst wordt zal komende weken nog verder aangevuld worden. Maak kennis met de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen, ieder op zijn (eigen)wijze manier. Op de reguliere dagen worden de diners verzorgd door het team van Asperges op de Velden wat we op korte termijn aan u zullen voorstellen. Het aantal amuses en gangen en bijhorende verkoopprijzen van de diners verschillen per top-chef dag en worden binnenkort bekend gemaakt. Om een idee te krijgen, bekijk HIER het programma van 2017. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft Baremans Wynkopery een mooie selectie van verschillende wijnen voor u samengesteld die naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

RESERVEREN

Het is momenteel nog niet mogelijk om online te reserveren voor 2018. Voor meer informatie, specifieke wensen of reserveringen kunt u contact opnemen met de organisatie via info@aspergesopdevelden.nl of via 06-28101638.