Culinaire 3-gangen lunch met vers gestoken asperges, bereid op Brabantse wijze

Onze keukenbrigade bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een aangeklede lunch midden in de natuur. Ons team van koks staat dit jaar onder leiding van Frank Scheepers van Cooks for You. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft Baremans Wynkopery een mooie selectie van verschillende wijnen voor u samengesteld die naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Reserveer een mooi plekje aan de aspergebedden waar u in ons sfeervolle openlucht restaurant geniet van een voortreffelijke 3-gangen lunch, bereid met de vers gestoken asperges van het land. Voor de lunch zijn wij dagelijks geopend tussen 12.00 – 15.00 uur.
De prijs bedraagt € 36,50 p.p.

Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch een rondleiding te krijgen en te zien hoe de asperges gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst. De rondleiding start om 12.00 uur.

RESERVEER HIER