PROGRAMMA 2018

Asperges op de Velden 2018 wordt extra bijzonder door de unieke samenwerking van sterrenrestaurants Zarzo uit Eindhoven en Tribeca uit Heeze. Adrian Zarzo en Jan Sobecki hebben de handen in elkaar geslagen om samen de sterren van de hemel te koken op de velden. Op maandag 28 en dinsdag 29 mei zullen zij, samen met hun collega’s, aan het roer staan in ons stijlvolle pop-up restaurant. Beide dagen zullen zij zowel de lunch als het diner in stijl en op culinair topniveau verzorgen. De gerechten worden uiteraard samengesteld met de vers gestoken asperges van het land en met zorg voor u bereid door een team wat goed is voor maar liefst 3 Michelin-sterren! Daarnaast vormt Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals toprestaurants zoals Lugar uit Waalre (zondag 27 mei) en Truffelaer uit Veldhoven (woensdag 16 mei). Bekijk HIER het volledige programma met bijhorende prijzen. Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het team van Asperges op de Velden wat we op korte termijn aan u zullen voorstellen.

RESERVEREN

LUNCH

Koks Asperges op de Velden 3-gangen op 17 t/m 26 mei en 30 mei € 36,50 pp.
Pinksteren Familiedagen 3-gangen op zo. 20 en ma. 21 mei € 36,50 / kinderen € 17,50 pp.
Truffelaer
3-gangen & 2-amuses op woensdag 16 mei € 43,00 pp.
Lugar 3-gangen & 2-amuses op zondag 27 mei € 43,00 pp.
Tribeca & Zarzo (3 Michelinsterren) 4-gangen & 2-amuses op ma. 28 en di. 29 mei € 99,50 pp.

DINER

Koks Asperges op de Velden 4-gangen op 17 t/m 26 mei en 30 mei € 48,50 pp.
Truffelaer
5-gangen & 2-amuses op woensdag 16 mei € 67,50 pp.
Lugar 5-gangen & 2-amuses op zondag 27 mei € 67,50 pp.
Tribeca & Zarzo (3 Michelinsterren) 4-gangen & 2-amuses op ma. 28 en di. 29 mei. UITVERKOCHT!