PROGRAMMA

Net als voorgaande jaren zullen bekende sterrenkoks uit de regio weer met hun team komen koken in ons restaurant. Ter ere van de lustrum-editie keren sterrenrestaurants De Lindehof en Wiesen terug op de velden. Daarnaast vormt Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals Vandeijck en Truffelaer. Maak kennis met de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen. De uiteenlopende restaurant zullen u culinair verrassen, ieder op zijn (eigen)wijze manier. Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het team van Asperges op de Velden onder leiding van Ralph van Kroonenburg van Delicious at home en Tommy Luijten van Tommy’s Keuken. Ralph en Tommy zijn met elkaar in contact gekomen toen ze allebei werkzaam waren bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos. Hieruit is een culinaire vriendschap ontstaan die al jaren wordt ingezet om gasten iedere keer weer te laten genieten. Ralph en Tommy zijn twee culinaire vak-idioten die hun vak geleerd hebben in verschillende (sterren)restaurants.

Woensdag 15 t/m zondag 19 mei – Chefs Asperges op de Velden
Lunch: 1-amuse en 3-gangen  € 39,50
Diner: 2-amuses en 4-gangen € 52,50

Maandag 20 mei – De Lindehof (2 Michelinsterren)
Lunch: 2-amuses en 4-gangen  € 99,50
Diner: 2-amuses en 4-gangen   € 99,50

Dinsdag 21 mei – Vandeijck
Lunch: 5-amuses en 4-gangen € 57,50
Diner: 5-amuses en 6-gangen  € 79,50

Woensdag 22 mei – Truffelaer
Lunch: 2-amuses en 3-gangen  € 47,50
Diner: 2-amuses en 5-gangen   € 69,50

Donderdag 23 t/m zaterdag 25 mei – Chefs Asperges op de Velden
Lunch: 1-amuse en 3-gangen  € 39,50
Diner: 2-amuses en 4-gangen € 52,50

Zondag 26 mei – Wiesen Eindhoven (1 Michelinster)
Lunch: 2-amuses en 4-gangen  € 79,50
Diner: 2-amuses en 4-gangen   € 79,50

Maandag 27 t/m donderdag 30 mei – Chefs Asperges op de Velden
Lunch: 1-amuse en 3-gangen  € 39,50
Diner: 2-amuses en 4-gangen € 52,50

Kinderen t/m 12 jaar  € 19,50

RESERVEER LUNCH

RESERVEER DINER