PROGRAMMA

Asperges op de Velden 2018 was extra bijzonder door de unieke samenwerking van sterrenrestaurants Zarzo uit Eindhoven en Tribeca uit Heeze. Adrian Zarzo en Jan Sobecki hebben de handen in elkaar geslagen en samen de sterren van de hemel gekookt op de velden. Zij hebben twee de lunch en het diner in stijl en op culinair topniveau verzorgd. Daarnaast vormde Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals toprestaurants zoals Lugar uit Waalre (zondag 27 mei) en Truffelaer uit Veldhoven (woensdag 16 mei). Bekijk HIER het volledige programma met bijhorende prijzen. Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het team van Asperges op de Velden onder leiding van Frank Scheepers van Cooks for You.

RESERVEREN

LUNCH

Koks Asperges op de Velden 3-gangen op 17 t/m 26 mei en 30 mei € 36,50 pp.
Pinksteren Familiedagen 3-gangen op zo. 20 en ma. 21 mei € 36,50 / kinderen € 17,50 pp.
Truffelaer
3-gangen & 2-amuses op woensdag 16 mei € 43,00 pp.
Lugar 3-gangen & 2-amuses op zondag 27 mei € 43,00 pp. UITVERKOCHT!
Tribeca & Zarzo (3 Michelinsterren) 4-gangen & 4-amuses op ma. 28 en di. 29 mei € 99,50 pp. UITVERKOCHT!

DINER

Koks Asperges op de Velden 4-gangen op 17 t/m 26 mei en 30 mei € 48,50 pp.
Truffelaer 5-gangen & 2-amuses op woensdag 16 mei € 67,50 pp. UITVERKOCHT!
Lugar 5-gangen & 2-amuses op zondag 27 mei € 67,50 pp. UITVERKOCHT!
Tribeca & Zarzo (3 Michelinsterren) 4-gangen & 4-amuses op ma. 28 en di. 29 mei. UITVERKOCHT!