[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PROGRAMMA

Ter ere van de lustrum-editie keren sterrenrestaurants De Lindehof en Wiesen terug op de velden. Daarnaast vormt Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals Vandeijck en Truffelaer. Maak kennis met de wereld van Michelin en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen. De uiteenlopende restaurant zullen u culinair verrassen, ieder op zijn (eigen)wijze manier. Buiten deze top-chef dagen om worden de lunches en diners verzorgd door het team van Asperges op de Velden onder leiding van Ralph van Kroonenburg van Delicious at home en Tommy Luijten van Tommy’s Keuken. Twee culinaire vakidioten die hun vak geleerd hebben in diverse (sterren)restaurants. Uit hun samenwerking bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos is een culinaire vriendschap ontstaan die al jaren wordt ingezet om gasten iedere keer weer te laten genieten. Bekijk HIER het volledige programma.

RESERVEER LUNCH

RESERVEER DINER

Sluit Menu
×
×

Winkelmand